Благодаря Новачев , днес ще го сменя дадчика и ,ще пиша какво е положението
Известие
Collapse
No announcement yet.
относно придърпване на 156 2.0 тс
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 50 centПървоначално публикувано от NovachevА ти смени ли датчика на термостата или само термостата смени защото е много вероятно да е от датчика а и не е скъп към 25 лв е .156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от 50 centПървоначално публикувано от NovachevА ти смени ли датчика на термостата или само термостата смени защото е много вероятно да е от датчика а и не е скъп към 25 лв е .Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevЗареждах от еко супер 100 но се издъниха и сега пак на ОМВ само супер 100 другото е компромис зареди веднъж и повече обикновен бензин няма да заредиш. Но не зареждай от ОМВ-то до миражаAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan CaromovКолегата Новачев , е братче имам да черпя и азНе смених дадчика , но (наистина е с три кабела ) размърдах буксата и о, чудо , оправи се сама колата :
)
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolПървоначално публикувано от NovachevЗареждах от еко супер 100 но се издъниха и сега пак на ОМВ само супер 100 другото е компромис зареди веднъж и повече обикновен бензин няма да заредиш. Но не зареждай от ОМВ-то до миража156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment