Известие

Collapse
No announcement yet.

относно придърпване на 156 2.0 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря Новачев , днес ще го сменя дадчика и ,ще пиша какво е положението

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
      Първоначално публикувано от Novachev
      А ти смени ли датчика на термостата или само термостата смени защото е много вероятно да е от датчика а и не е скъп към 25 лв е .
      Аз малко не по темата, но да си попитам. Този датчик за какво е всъщност? Аз си мислех, че не е важен и е за да ти показва вярно в купето колко е температурата на мотора.
      Ако датчика е един и е с три кабела освен температурата на мотора дава и сигнал за инжекцията на мотора и бърка много работата на двигателя при палене на студен двигател.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
        А ти смени ли датчика на термостата или само термостата смени защото е много вероятно да е от датчика а и не е скъп към 25 лв е .
        Аз малко не по темата, но да си попитам. Този датчик за какво е всъщност? Аз си мислех, че не е важен и е за да ти показва вярно в купето колко е температурата на мотора.
        Ако датчика е един и е с три кабела освен температурата на мотора дава и сигнал за инжекцията на мотора и бърка много работата на двигателя при палене на студен двигател.
        Новачев, ти си като енциклопедия брат. За пореден път твой пост ми е много полезен. Айде идвай към София да черпим бира.
        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Много си ми далеч мно ако ходим на Италфест може там да се почерпим
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

ае колегата да пише дали има ефект от смяната на датчика и ако може "новачев" да ми кажеш къде зареждаш в БС?! аз зареждам от лукойл.
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Зареждах от еко супер 100 но се издъниха и сега пак на ОМВ само супер 100 другото е компромис зареди веднъж и повече обикновен бензин няма да заредиш. Но не зареждай от ОМВ-то до миража
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

хм,там до мираж ОМВ-то дето е,бях си заредил фиатката от него веднъж и направо умря колицата.и не стъпих повече в ОМВ.ще пробвам тоя супер 100 та да видим.
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Колегата Новачев , е братче имам да черпя и аз Не смених дадчика , но (наистина е с три кабела ) размърдах буксата и о, чудо , оправи се сама колата :)

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Зареждах от еко супер 100 но се издъниха и сега пак на ОМВ само супер 100 другото е компромис зареди веднъж и повече обикновен бензин няма да заредиш. Но не зареждай от ОМВ-то до миража
                    тук във Варна смениха на всички бензиностанции OMV Супер-100 с OMV Carrera-95...и сега се чудим какво да наливаме
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

Ами продължавайте от Шел например, аз съм само на шел и съм доволен.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov
                        Колегата Новачев , е братче имам да черпя и аз Не смених дадчика , но (наистина е с три кабела ) размърдах буксата и о, чудо , оправи се сама колата :)
                        Аз вече съм почти убеден че при мен проблема е че нещо не дава точно инфо на екуто за това каква му е темп и в началото той си мисли че двг е горещ....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
                          тук във Варна смениха на всички бензиностанции OMV Супер-100 с OMV Carrera-95...и сега се чудим какво да наливаме
                          Това е гадно дали е същия бензина и да е различно името или трябва да се пробва
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                          X